#vermist SHADOW en HACHI uit #sHEERENBERG 27-4-2015 aan grens bij Duitsland #Emmerich

‘S-HEERENBERG GELDERLAND/GRENS DUITSLAND
Irma te Winkel uit ‘s-Heerenberg zit in zak en as sinds Hachi en Shadow zijn verdwenen. De twee husky’s liepen maandagochtend weg van het huis van de familie Te Winkel aan de Don Rualaan in het Achterhoekse stadje.
‘Het zijn echt haar vriendjes’
‘We vinden het verschrikkelijk dat ze weg zijn, vooral voor mijn moeder die slechthorend is en een hersenbloeding heeft gehad’, zegt Kim te Winkel. De honden zijn getraind zodat ze ook op handgebaren reageren, maar het zijn geen servicehonden.
‘De honden zijn super belangrijk voor haar. Het zijn echt haar vriendjes die haar de hele dag gezelschap houden’, zegt dochter Kim.
‘Mijn moeder gaat vaak met de honden wandelen in het bos, daar mag ze ook graag fotograferen. Door de hersenbloeding kan mijn moeder haar linkerarm minder goed gebruiken. Daarom neemt ze de honden om de beurt mee het bos in.’
Misschien zijn ze in Duitsland
De familie wil de honden dolgraag weer vinden. ‘Heel veel mensen zoeken mee, ook op Facebook wordt het bericht over de vermissing veel gedeeld’, zegt Kim. ‘We weten niet waar ze zijn. We wonen vlakbij de grens, ze zouden ook in Duitsland kunnen zijn.’
De honden zijn volgens de baasjes niet agressief. ‘Hachi, de zwart-witte husky, is echt een allemansvriend en komt ook naar je toe. Shadow, de grijze, is eenkennig. Die zal weglopen als je hem probeert te aaien.

‘E-mailadres contactpersoon: ir.winkel@hotmail.com
Telefoonnummer contactpersoon: 0612873274

 

Knipsel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s